Ty moje, vzdálená

Ty moje, vzdálená

Anotace: ..

Byla jsi na dosah mé ruky,

stojím hledící do prázdna.

Před očima mi ubíhají dny,

měsíce

a roky..

Proč bez Tebe si připadám všude nepozvaná?

 

Nestíhám naplnit své sliby,

můj život se stopnul mezi těmi všemi hroby.

S Tebou bych to určitě zvládla z lehka,

jenže zbylo prázdno..a mě čeká další těžká zkouška.



 

 

Autor ta.cupka., 26.03.2018
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí