Chytrá žena

Chytrá žena

Anotace: Bacha na kreditky, kluci.

Proč ta žena tolik pláče,
u zrcadla stojí,
za jinou jí manžel skáče,
samoty se bojí.

Pak jí matka poradila,
dcero, nebuď hloupá,
kreditku mu zabavila,
manžel smutně kouká.

Kráska rychle zájem ztrácí,
je to mrška hravá,
pokorně se manžel vrací,
to se občas stává.

Odpustila svému muži,
podmínku si  dává,
keditku teď stále drží,
pojistka to pravá.

Autor Psavec, 01.04.2018
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Koala, Jeněcovevzduchukrásného, Kubíno
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska prochází kreditkou... :)

12.09.2023 10:11:33 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí