Princezna na prášku

Princezna na prášku

Zasvítí Ti oči
plné rudých rarášků
Ďábel povyskočil
Princezno na prášku.

Jen lehký pohyb víčky
mrknutí jednoho oka
zamotané tkaničky
v kapse ani floka.

Hlavu plnou netopýrů
duše nad propastí
ztratila jsi všechnu víru
pasák prachy chrastí.

Ještě kousek citu
nad padlým životem
šedost holobytu
kousek nad hrobem.

Ještě chvilka v nebi
prášek lechtá v nose
je to v hajzlu bejby
v krvi jako v rose.

Zákon mravokárce
dílo dokonáno
Bůh je zrádce
v peklu rozestláno.
Autor Ďábel sám, 01.04.2018
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Anděl, grázlík, Laureta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí