Vydrž!

Vydrž!

Anotace: Pro všechny, kteří ztrácí naději a chuť k životu.

Občas je těžké žít,
dívat se na všechny podrazy
a rány snášet.
Bez jediného mrknutí oka.

Přijde ti, že chodíš v bludném kruhu.
Nemůžeš se hnout
ze svého místa.
Naděje v sobě necháváš zahynout.

Jsi jak spráskanej pes
na opuštěném náměstí.
Nemůžeš se pohnout dál
ani se nenaděješ a ležíš.

I když se to tak nezdá,
každá rána tě dělá silnější.
Nic není tak hořké jak vypadá
a noci můžou být temější.

Každou ránu, kterou ti život dá
vem a schovej ji v sobě.
Být čestný je lepší než lhát,
to ale zjistíš později.

Učíš se znovu odpouštět,
ptáš se: je to dobře?
Jednej vždy tak,
abys nemusel litovat.

Vydrž!
Autor AngelLia31, 03.04.2018
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lio!!! ano - moc hezky jsi napsala...držím Ti pěsti, myslím na Tebe...šťastné pořízení! Blíží se květen....:) *ST*

04.04.2018 07:10:59 | Anděl

Bohužel se květen blíží :/ :D
Mockrát děkuji, vážím si toho :))

04.04.2018 11:38:51 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí