Ňáký dary

Ňáký dary

V zajetí souvislostí
nic jen mlhavá tucha
bojím se budoucnosti
i vlastního ducha.

Chlopeň mi nedomyká
jen city marně propouští
kdosi klíčem zamyká
a tiše mě opouští.

Jen chvilka procitnutí
a pak propad do snů
páteřní prochladnutí
radši se pohnu.

Výkrmna myšlenek
můj mozek zaměstnává
zevnitř i navenek,
však marná sláva.

Kdypak mě opustí
všechny ty zmary
život mi odpustí
a dá ňáký dary?
Autor Ďábel sám, 10.04.2018
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už to že dýcháš,
je velký dar,
možná si koleduješ
když nevidíš dary
aby ti život
nějaké vzal

11.04.2018 13:54:56 | Romana Šamanka Ladyloba

Život mi bere ač dávám
pomalu se propadávám
stále čekám spodek dna
ale asi mám špatnou DNA. :)

12.04.2018 14:38:36 | Ďábel sám

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí