Šarlatová muka

Šarlatová muka

Anotace: Minimalistické básně metaforického vidění daného rozložení

 

Šarlatová muka

Ozubená kola

Řeka dlouhá

Nitro zrezlé

Hnis úžlabinami stéká

Bez rozkoše do koše

 Na povrchu skládky

 

Šine si to uragán

 

 

Pusto

Bobtnající husté dusno

Rázně vyjící zlost

Jazyk přiškrcen

Povyk umlčen

Jen sykot zavřenými ústy uniká

 

Srdce zavřené

Cit tělo nemá

Bída krůpějí

 

Černá sůl

A hniloba vajec

 

 

Láska

Poztrácela korálky

Kolmá zeď

Strop u parket

Chůze po čtyřech

Nalézání kuliček

 

Mezi prsty

 

 

Nenaplňenost záměru

Schody dolů

Kotoulem

 

 

Prázdná láhev rosé

Konec rytmu srdce

V těle pobíhá

 

Chlad

 

 

Nekonečná kobra kouše

Jed zuby proniká

Pod kůži panny u lesa

 

Slunce svítí do líca

 

 

Obraz blízkého srdce

V lůně jiné panny

Rozhořčení

Pochopení

Či snad zapomnění

 

Jsme schopni

Nelézt sebe sama

Autor MiMiKa, 12.04.2018
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Anděl, Iva Husárková, Equus przewalski
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí