Hořkost na jazyku

Hořkost na jazyku

Anotace: selekce minimalistických básní

 

Bolest v podbříšku

Silou přetržená blána

Bez lásky

 

Duše nezapomíná

 

 

Oslnění studenti

Na stole

Čtyři desítky

Zelený čaj

s medem a citrónem

Rozhovor o první masturbaci

 

V pěti letech

 

 

Zápisník

Vnitřní chaos

Citová vyprázdněnost

Strach z doteku

 

Popálenina na pravé ruce

 

 

Dva plastové pytle vzduchu

Tři a půl litrů vody

Lotosový sed

Sluneční paprsky

 

Hostina půstovní

 

 

Škola

Práce

Zakázky

Přítel

Pravidla

Rodina

Úkoly

Nevyspanost

Zameškanost

Minimum času

Resty

Bolest hlavy

Škubání svalů

Odpadnutí

 

Oddechnutí

Restart

A znovu do toho

 

 

Stříbrná lžíce plná medu

Pomalu se táhne med k podlaze

Prázdná lžíce

Lepkavá šlápota

 

Vzpomínky lásky

Ve stopě

Mého těla

 

Se rozpouští v horké vaně

Plné bublinek

 

 

Hořkost na jazyku

V týl slabina rozevřená

Poslední výdech

A výstřel z praku

 

Teplo

Houby

Zpestřená škála smyslů

Bosé nohy

Uzemnění

Nejzelenější jarní travina

Slyšmo slyším štěbetat bosorky

Park plný života

 

A přicházející noc

Autor MiMiKa, 13.04.2018
Přečteno 443x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, mirecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé? připomnělo mi to krabičku poslední záchrány, v ní je tak všechno. :)

13.04.2018 17:22:53 | mirecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí