Malichernosti života

Malichernosti života

Anotace: pokračování v minimalismu

 

Poutník na mole

Ohlodává kost z kuřete

Slunce klesající k horizontu oceánu

Racek chechtavý

Nad hlavou řechtá

„poezie života“

Scéna milostná

 

 

Vrzající dveře ateliéru

Na pohovce zevlující umělci

Se sklenicemi vína

Práce povalující se v každém koutu

 

A uklízečka nerozezná umění od odpadků

 

 

Syčením přitékající proud vody

Jako pára stoupá

Strop prosázený plísní

Žena v lotosu píšící svůj grimoár

 

Na kus zvlhlého papíru

 

 

Buben pračky rotuje

Cinkavým tónem hraje

Za sklem cenný špěrk

Nevědomost symbolů

A čekání na konec cyklu

Symbolu bavlny

 

 

Dny se vlečou

Jako jarní únava

Bolest hlavy

Tik v oku

Neschopnost práce ani odpočinku

Promarněné dny

Chaos v mysli

A slzy na krajíčku

 

 

Jedna možnost

Třetí

Pátá

Osmá

Patnáctá

Několikátá možnost

 

Neschopnost odříkání

Ententíky

 

Však spánek to jistí

 

 

Sen o muži

Hybrid

Složený ze dvou reálných

Ideál muže?

Nedosahující orgasmu

 

 

Zakalená voda

Nikde nic

Neklidný pohyb kupředu

Ostrov

Autor MiMiKa, 14.04.2018
Přečteno 440x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

palma...

16.04.2018 08:20:42 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí