Rozestlaných sedmnáct

Rozestlaných sedmnáct

Anotace: a pár vzpomínek na touhy, co neumí přestat mlčet...

Někde pohřbeno navěky
doutná pár černobílých vzpomínek
pro pamětníky


                      ...A čerstvě rozestlaných
                               sedmnáct

neučesaných a přesvědčivě nadaných
klást vnitřní odpor...
Zamykat se v pokoji
na klíč
                       ...ke kterému existuje
                               duplicita

A někde v trezoru podvědomí
znovu bubnuje
na spáncích

Škytající soumrak neustlaných těl

papírových psaníček
ze školních přestávek
Několik pouťových prstýnků

A to
Kávové ticho
dotyků
a pochybností
při hledání


erotických
zón

v neobratné touze

                          ...co neumí přestat
                                   mlčet

Autor Jasmin de Paris, 14.04.2018
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Anděl, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc ráda jsem četla. Tvé básně se mi moc líbí!!!!**ST**

15.04.2018 08:21:23 | Anděl

Děkuji, Anděli :-))

15.04.2018 15:32:14 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí