Bláznivá

Bláznivá

Anotace: Když doba nerozumí tobě musíš porozumět době ano? každé ráno boty v chodbě snažíš se mít rozest...

Když doba nerozumí tobě
musíš porozumět době
ano?
každé ráno
boty v chodbě
snažíš se mít rozestláno
jsou tam obě
jak je psáno
„snaž se, ať neskončíš v hrobě"
divná doba v Kocourkově

trvají na místě, nepřežijí
leštěné kliky ... psychiatrií
Autor Semtampisu, 17.04.2018
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí