Husa

Husa

Anotace: Někdy to tak prostě dopadá.

Sbírka: Výkřiky

Do řeky padají labutí pírka,
na mostě krátkodobá uzavírka.
Kolo se točí a motor vrní,
pod koly sanitky nosníky brní. 

Promáčklý blatník, řidič hned nadává,
že prý si nikdo už snad pozor nedává!
Kolo se dotočí a motor dovrněl,
značení nevnímá, reflex už zakrněl?

Vylétla hrdinně, nedbaje klaksonu,
přehlédla kabrio a padla na čuňu. 
Hlava až v oblacích, pozornost kusá,
není to labuť, byla to husa. 

Autor Aleera Darkness, 17.04.2018
Přečteno 491x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková, mirecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí