Bez odpovědí

Bez odpovědí

Anotace: ...

Kam sahá moje paměť
tam hledám odpovědi.
Kam dosáhnou mé ruce
snažím se obejmout.
Kam dosáhne můj zrak
tam vidím zlo, smutek
a bezradnost.
Kam dosáhne mé srdce
snažím se chápat.
Lidé se nemění.
Rostou a sílí,
stárnou a chřadnou.
Jako květiny klíčí
a vadnou.
Vše mezitím trvá.
Stále se cítím svá,
naivní, nechápavá
toho všeho co život nabízí.
Hloupá, naivní?
Možná.
Však řekni mi co vše cítíš,
vnímáš, chápeš,
kde smysl toho všeho se skrývá.
Nevíš? To je dobře.
Usneš a spíš
bez odpovědí.
Autor Bloodymary6, 19.04.2018
Přečteno 290x
Tipy 5
Poslední tipující: Twinny14, mirecek, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí