Život

Život

Anotace: Neúprosně běží. Svině.


Živote, kam jdeš? Počkej alespoň chvíli.
Je mi to tu povědomé, tady už jsme byli.
Živote zastav! Vždyť my chodíme v kruhu!
A proč jdeme za tmy, když hledáme duhu?

Živote, Živote, takhle to dál nejde
Proč děláme věci na kterých nesejde?
Vše je zcela jinak, než jak bych si přál
Tak Živote, čekej! ... Ale Život jde dál

Autor Fungal, 20.04.2018
Přečteno 429x
Tipy 5
Poslední tipující: Philosophic Theory, Twinny14, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí