Proč za každým odmítnutím cítím vinu

Proč za každým odmítnutím cítím vinu

Anotace: Ptám se všech ptáků, proč mají křídla Všech filosofů na svazující pravidla Všech básníků a pisatel...

Sbírka: Příběhy vetkané do básní

Ptám se všech ptáků, proč mají křídla
Všech filosofů na svazující pravidla
Všech básníků a pisatelů
Všech okamžiků, které jsem promarnila

Proč jsem jen bezvýznamnou složkou ve vesmíru
Proč za každým odmítnutím cítím vinu
V srdci mám prasklinu
Cítím, že hynu
Hynu a nemám odpověď

Nevím, jak to máte vy
Nebo ti v dáli
Jestli jste se jako já báli
Báli slyšet odpověď
Autor Twinny14, 26.04.2018
Přečteno 465x
Tipy 1
Poslední tipující: ARNOKULT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí