Takovej je život

Takovej je život

Anotace: -

jako rozjetej vlak
bez průvodčího
kde nikdo ti nic neřekne k jízdním řádům
odkud, kam, odkdy, dokdy
jsme zapletený v dopravních uzlech

za oknem tolik krásnejch věcí
chceš zastavit
a aspoň na chvíli se jich zkusit dotknout
natahuješ ruku po záchranný brzdě
jenže bezdůvodný použití se trestá
a dost možná nikoho nezachrání

takovej je život
Autor manon_87, 28.04.2018
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Kapka, Nikita44, bogen, KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj.....přímo ze života...stále je co obdivovat, ale také co ztrácet...

29.04.2018 13:50:15 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí