Naše děvčata

Naše děvčata

Anotace: Rád skládám miniaturky, snad také Vás pobaví.

Vábilo mě děvče z Hané,
do postýlky rozestlané,
raději mám Kláru z hory,
jdeme hřešit do komory.


Tahle dívka z Prostějova,
velmi slušně se vždy chová,
červená se jako růže,
odmítá každého muže.


Z Olomouce milá Jana,
nelehá vám ráda sama,
pokud se ji chlapec líbí,
potěšení hned mu slíbí


Veronika ta je z Prahy,
ráda šeptá ty můj drahý,
když jí muž do sítí padne,
zjistí, že mu konto chřadne.

 

Autor Psavec, 08.05.2018
Přečteno 257x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Koala, Emily Říhová, Holis, Lighter
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak já bych prosil slečnu z Olomouce dopravit do Prahy...

08.01.2024 20:32:26 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí