Svědomí

Svědomí

Vystoupil jsem ze stínu
jak melodie z klavíru
jak zázrak deště v dunách pouští
jak Ďábel, který neodpouští.
Nemám tělo z papíru
ani krásu safírů
jsem jen těžkost v myšlení
pochybnost a mýlení.
Jako červ se těla zhostím
s každým soustem jsem víc mocný
nesměj se už nemáš proč
nejsem tady pro radost.
Nelze mě hned zapudit
ani když máš v duši klid
neodejdu v zapomnění
máš mě totiž na svědomí.
Autor Ďábel sám, 10.05.2018
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Helen Zaurak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... první je skvost ...
... pěkná a sebevědomá ...
... i to tělo z papíru v krásách safírů ...
... kam se pak ztrácí tvůj post ...
... čí trdlo ho kde má ...
... to jen proto ...
... aby tvá slova byla nebyla tak marnivá ...

... stojíš na hraně ...

10.05.2018 21:45:24 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí