Časté reklamy

Časté reklamy

Anotace: Slyšíme je několikrát za den.

Vagisan

Kupte si krém na vaginu,
když vás mrška pálí,
také prášky na angínu,
reklama vychválí.

Prostamol uno

Na prostatu léky máme,
žádná noční chůze.,
za pár stovek vám je dáme,
útěcha pro muže..

Jistota pro mé blízké

Umřel, umřel dědeček,
kdo zaplatí hrobeček?
Pojistka to vyřeší,
pozůstalé potěší.

 

Autor Psavec, 19.05.2018
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí