nic nevíš

nic nevíš

Anotace: o posttraumatické stresové poruše a coby bio-doktorů

přestaň, neříkej to
mám se vzchopit?
dát hlavu vzhůru?
a jak asi,
ty post traumatický guru?

nic nevíš
ničím sis neprošel
mám jeden flashback za druhým
a bojím se,
aby mi při záchvatu dech nedošel.

ještě se divíš,
že tě mlátím,
když na mě šaháš.
copak nevíš,
že doteky nepomáhají
na panický záchvat?

umírám,
aspoň se tak cítím.
a když ti řeknu,
že bych se raději neprobudil,
tupě na mě civíš.

radíš mi,
abych pil více vody.
přesto mě jen pár tahů trávy hodí do pohody.
- je to krásný pocit,
chvíli na nic nemyslet.
vidět, slyšet pouze očima,
žít si jen tak nezávisle..

aha!
další den skončil,
diagnózu mám.
tak teď jsem já, viktor,
ptsd král.
Autor aiden, 21.05.2018
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Z nitra, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí