Harmonie

Harmonie

Anotace: ***ve všem ***

***

Černou střídá bílá
radost zas pláč
VE VŠEM JE
HARMONIE
ať se děje
co se děje

 

Harmonie
ano i ne
znějící libě
stačí jen do sebe
ponořit srdce
pochopit své bytí

 

Tmu střídá světlo
bolest zas smích
VE VŠEM JE
HARMONIE
ať se děje
co se děje

 

Harmonie
ano i ne
jak  zněle zní
stačí  uvidět
zase jen sebe
za pravdou jít

 

O TOM  JE  ŽIVOT
O TOM JE HARMONIE
ať se děje
co se děje...

***

 

Autor Šípková Růženka, 23.05.2018
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí