Dnes

Dnes

Anotace: Kuk na strejdu

Naděje umírá poslední

Tak poslechni
si píseň ptačí
Která otvírá květy 
Napij se
     co hrdlo ráčí
A uslyšíš
     Nová slova
     Nové věty 
O pustých ostrovech
Které se zalesnily
Vše je ukryto ve slovech
Které k člověku promluvily
 
Ptáčci, louka, les
Dýchají a zpívají
Každý den
     Ne jen dnes
Vše nové vítají
 
Otevři své oči
Ke všem krásám života
Ať hlava se točí
A rozplyne se samota 
 
Přijímej všechny dary
Které svět nabízí
Smutek roztrhej na cáry
Buď sběračem
Který jen sklízí
Jen to dobré
 
Života dech
A to špatné
Osudu nech
 
Špatné se neudrží
Odpadá
A tobě se spraví 
Nálada
 
Kuk na strejdu
 
Autor VEDz RVAHEs, 24.05.2018
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Philogyny1, Jeněcovevzduchukrásného, Jort, Šípková Růženka, Iva Husárková, knihomolka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

KUK :-))

25.05.2018 06:11:49 | Iva Husárková

Také rád KuKám KuKu

25.05.2018 16:06:37 | VEDz RVAHEs

he hahááá :-))

03.06.2018 07:17:59 | Iva Husárková

Cau :) vcelku pekne to slo...ale co ten koniec? :)

24.05.2018 21:30:24 | maryshka008

Ten, prosím, jsem si ponechal pro sebe ...

25.05.2018 16:07:13 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí