Pozor na nápisy

Pozor na nápisy

Anotace: Hlavně, že to frčí.

Dnes jsem viděl Maričku,
měla nápis na tričku,
překlad ona neznala,
do šoku se dostala.

Mladík, co znal anglicky,
hned šel na to prakticky,
než se dívka nadála,
žhavou pusu dostala.

Maričku to zaskočí,
pak mu řekne do očí,
jiný hoch mě miluje,
zmizni, než tě zmaluje.

Nápis, co máš na tričku,
slibuje všem hubičku,
nový nápis si tam dej,
raději mě nelíbej.

Autor Psavec, 29.05.2018
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: snupicek, Květka Š., Jeněcovevzduchukrásného, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí