Prológ

Prológ

Anotace: Dovoĺte mi na úvod zostať bez slova.

-------------------------------------------------------------------------- 

 

slnko nesvieti, ľudia umierajú v krajinách tretieho sveta 
a ty si hrdý keď streamuješ o rannej rose a zaschnutých slzách 
pozdravuješ chlapca zo Somálska, ktorý ťa sleduje 
a za to dostane tvoju zbierku básní zadarmo 
lebo umenie je potrebne pre život

časom potrebuješ viac
byť morálny
najlepšie kresťaň
priespievať na krst cudzích detí 
a tak trošku sa propagovať
lebo miluj druhých ako seba samého
a modrá kunda na oblohe je prísľub
že viera je potrebná, ak chceš milovať

ženy v tvojom živote sú ako 
latentná kritika v gumených rukaviciach
sledujú tvoj stream 
usmievajú sa
potichu tlieskajú
hneď
ako vnúčatá zaspia

spomenieš si na Somálčana 
medzinárodný úspech 
v ten deň si mu zachránil život
je to tvoj deň




Autor SkvarBB, 29.05.2018
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí