(břímě)

(břímě)

Anotace: právě vyšlo mé souhvězdí, nebe oblaka nehyzdí

Břemenem těla obtěžkaná bytost,

vzbuzuji radost, častěji lítost.

Někdy mám pocit, že vše je blbost!

Život je citová záležitost.

 

(Přemýšlím o lásce, o souznění.

Soudnosti však nikdy dosti není.

Dočkám se chladného odsouzení.

Život je nevinný ve vězení.)

 

Tajemstvím mysli odařená bytost,

když vidí moudrost, jak není k ní most.

Někdy si myslím, že vše je blbost!

Život je jediná příležitost.

Autor el sereno, 30.05.2018
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Móny, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je příležitost života ;))

30.05.2018 12:37:09 | Móny

život jéé :))

03.06.2018 22:26:43 | el sereno

neřvi na mě ;))

05.06.2018 16:45:58 | Móny

já nic, já muzikant ;-))

20.06.2018 12:36:05 | el sereno

Já taky ;)

29.06.2018 18:32:06 | Móny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí