Hodiny života

Hodiny života

Anotace: Třetí báseň z knihy "Chtít žít a jít po cestě smrti". A každému z nás běží. Více na Fb stránkách uvedených v profilu.

Sbírka: Chtít žít a jít po cestě smrti.

Vteřinová ručička,
utíká v dál.
Nechce se umírat,
žít však nejde dál.

Život se krátí.
Co bude dál?
Svíce brzy dohoří.
Čert aby je vzal.

Stojíš na prahu smrti,
proklínáš ďábla.
S andělskou tváří,
chce se ti smát.

Povím ti teď jednu věc.
Ten bůh to udělal.
Čas nešel zastavit
a vždy půjde dál.

Autor ChrisDill, 30.05.2018
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí