KOSTKY

KOSTKY

Anotace: Běžím běžím trať velice dlouhou rozpřáhnout ruce letět letět to mou touhou zalezlá v koutě str...

Běžím běžím
trať velice dlouhou
rozpřáhnout ruce
letět letět
to mou touhou
zalezlá v koutě
strach na duši
špinavá urousaná
poslední z posledních
ve hře o podstatu žití
smrtelně nesmrtelný
opět boduje
měl právo prvního tahu
teď těží z této výhody
z mé touhy a hladu
o znovu navrácení křídel
a při svém hodu zjišťuji
ošidnost naší dohody
již nemám kam couvat
nemám kam jít
chápu jeho smích
i jejich pláč
kostky jsou vrženy
a zmačkaná špinavá křídla
nikdy nepoletí
jsem pouhý padlý anděl
touto poslední hrou
běžím běžím
trať velice dlouhou
cílem probíhám
právě teď
a druhý hod v kostky
vyhrávám já
člověk
Autor život je pes, 30.05.2018
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Pavlina
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná ST :-))

31.05.2018 06:40:51 | Iva Husárková

děkuju

03.06.2018 19:19:19 | život je pes

:-))

09.06.2018 05:37:27 | Iva Husárková

:)

09.06.2018 17:26:25 | život je pes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí