Něco nového

Něco nového

Anotace: ...

Začátek zas nadešel,

rok po roce odešel.

Krásné věci spolu s ním,

je z toho tak trochu splín.

 

Zároveň i radost vřelá,

naděje ta neumřela.

Duše zůstala mi celá

ač na chvíli jako cela.

 

Vzpomínka ta zůstane,

otázka však vyvstane.

Stalo se to? Je to tak,

letět dále jako pták.

 

Spolu s dávkou humoru

zavřít už tu závoru.

Klid a síla zbyde rázem,

nestanu se žádným bláznem.

 

Jízda nádherná to byla,

nevymizí skrytá síla.

Plno nových možností,

u jaké se poštěstí? :)

 

 

 

 

Autor boneslash, 06.06.2018
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí