příliš nálady

příliš nálady

Anotace: o bipolární poruše

žiji v příliš náladách,
příliš šťastný,
příliš smutný, v depresi.
buď a nebo,
totiž, není nic mezi.

při mániích jak autista se chovám,
někteří si myslí,
že toť nálada snová.
být stále šťastný, energický, smát se kravinám.
ne.
radši se přikloním ke všem těm medicínám.

při depresi ústa zašitá mám
a lidé se ptají, proč tak se chovám.
ptají se, zda-li jsem nemocen,
když kývám na souhlas, říkaj,
ať zaměřím se na postel.
ne.
ne vše se dá vyléčit ležením.
ne vše se dá vyřešit modlením.
kostel, postel.
z kostela do postele.
z mánie do deprese.
sem tam.
stále dokola.

lidi to po chvíli přestane bavit,
kamarády všechny se mi proto podařilo ztratit.
depkařit a smát se sám,
takový život já tuze znám.
Autor aiden, 08.06.2018
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Z nitra, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí