Život je hrou

Život je hrou

Anotace: ...

Myšlenky protkané nervovou membránou,

Stesk ale i štěstí zachvátí duši jedinou.

Zážitky všech dní již navždy spočinou,

v paměti, která jest nevinnou.

 

Jít lze jen dál dlouhou rovinou,

společník na cestách, příjemnou novinou.

Obloha ukáže hvězdičku vesmírnou,

světlo padajíc značí radost nesmírnou.

 

Jít štěstí naproti, temnou tmou,

hvízdat si nahlas pohádku svou.

Vzpomínky nádherné, navždy tu zůstanou

život ten nenudí, je tou nejlepší hrou.

Autor boneslash, 10.06.2018
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí