Pořád řeším otázku

Pořád řeším otázku

Anotace: Pořád se něco řeší, pořád se myslí. Dostaneme někdy odpověď?

Pořád řeším otázku,
kdo jsem,
proč mířím odkud a kam.
V prázdném sále sedím sám,
šum jen poslouchám,
chce se mi řvát!!!

Kde nehraje muzika,
tam se smutkem protloukám,
tam vládne úzkost a žal.

Pojďme všichni společně zazpívat na ten svět,
že slunce svítí a každý má rád.

Nikdo v koutě nesedí,
všude vládne smích,
chtěl bych tě sebou za ruku vzít.

Pořád řeším otázku,
kam odletělo srdce mé,
záplava fotek mě z míry vyvede.

Kde se obraz nekreslí,
budoucnost nese stín,
jednou uvidíš,
jak z nebe padá sníh.

Maluj proto obrázky,
začaruj do nich svoje sny.
Potom cestu budeš znát.

Zpívej si písničky,
kdykoliv a z plných plic,
ať ticho opustí sál.
Miluj vše,
co kolem sebe máš,
ať ví srdce,
kam se vrátit má.

Pak to bude svět,
který bych si přál.
Autor Hantec, 15.06.2018
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí