Žena

Žena

Anotace: ..

Jsem žena 

Víte to? 

Jsem luční květina 

Jsem kopretina 

Jsem stárnoucí jako každá jiná 

 

Jsem uklízečka, pradlena 

Jsem někdy vzteklá stařena 

Jsem voda co se valí z mraků 

Jsem žena co se přejídá 

Jsem klidná, občas nelida 

 

Jsem máma co se stále bojí 

Jsem alkoholik, ale ne tolik 

Jsem kuřák vlastních myšlenek 

 

Co jsem, no jsem jen žena 

Co předstírá, je povýšená

Co počítá si šedé vlasy

No co jsem? 

Žena asi

Autor mangie, 16.06.2018
Přečteno 414x
Tipy 12
Poslední tipující: danaska, J.Karasová, Holis, Honza, Iva Husárková, Kapka, Laika, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mě se také líbí - prostě žena. Dávám ráda ST.

23.05.2019 19:42:34 | danaska

Ta se povedla,líbí se mi. A kuřák vlastních myšlenek je dost dobrý ;)

23.05.2019 19:30:51 | J.Karasová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí