Ráno mohlo být lepší

Ráno mohlo být lepší

Anotace: ...

Neděle v nonstopu
Martina
se opíjí
a Karel řve víc
než péro z gauče

Když zbývá
jen hospodská
opera
Pláčem
nad zbytkovým
vzduchem bez kouře
ze zavřených očí
nám neslzí
prázdno nádoby
vezdejší Vlkodlak si zvoní
Umíráčkem
Autor ricda, 18.06.2018
Přečteno 194x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí