Pocity

Pocity

Anotace: emócie nechaj stranou a rob to, čo sa robí...

Jeden krásny deň si prišla ku mne.

Bola si rozrušená, chcela sa rozprávať súrne.

 Samozrejme, že som ti tú chvíľu venoval.

Zvalil ťa na chrbát a nežne vymrdal.

 

Skrabkáš ma na chrbte, hladkáš ma po vlasoch.

Vrazím ti ho tam, a ty vzdycháš, och!

 V ten moment intímny, Sme tu len ja a ty,

 A všetky problémy, Nech idú do riti.

Netrápi ma, čo ťa trápi,

Nad čím tvoje srdiečko žiali.

Si tu len ty a tvoja kunda,

Technická prestávka a potom ďalšia runda.

 

Možno som sebec, No ty naivná baba.

 Čo možno trošku rada dáva.

Neber si to zle, aj to sa stáva,

Ty si bola smutná a ja nie som blbec.

 Dobre viem, čo v takých chvíľach robiť,

Jebať ťa, dokým nezabudneš chodiť.

Veď rozhovor je na potom.

S nejakým nudným kokotom,

Čo je celý čas ticho, Ledva sa ozve.

 Čaká na tvoj prvý krok, Na kávu ťa pozve.

No ten chlapec je debil,

Zúfalá troska, emočný ventil.

Cez deň ti píše, večer ti volá,

 Nechápe, že si u mňa, na chrbte a holá.

A ty vieš, že si mi úplne u riti,

 Netrápia ma tvoje sprosté pocity.

No na rozdiel od neho viem presne čo mám robiť.

 Nechcem spoznať tvoju dušu, A viem ako ťa spraviť.

Autor Hamsterball, 18.06.2018
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí