BTW

BTW

Anotace: neexistuje

Mozna nejsem dobrej

Hipster
Basnik
Vegan
Clovek
Milovnik
Hudebnik
Clovek
Fotograf
Clovek

A mozna jsem par veci posral(a)
A nekdy dostal(a) potlesk
Neopravnene
Nekdy dostal(a) pochvalu za neco
Co jsem neudelal(a)

A ne dycky to byla moje chyba

Zitra znova pujdu na cervenou
A vecer si zalezu do chladu toho ze

Mozna nejsem vubec dobrej

Clovek
Clovek
Clovek

Btw: možná potřebuju min vina
Btw: a možná vic sebe
Btw: nebo někoho kdo mi chybí

Až na sebe zas vyleju nějaký pití
Zasměješ se stejně že jsem blázen

Blázen
Co čelí svým problémům
Skrze
Tebe

© hidenpoet - Černá
Autor Černá, 20.06.2018
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí