CHYCENA V TEMNOTĚ

CHYCENA V TEMNOTĚ

Anotace: ...

Stala jsem se definitivní obětí svých přeludů,
jsem uvězněna ve vlastní hlavě,
chycena v temnotě.

Pláču, ale nikdo nemůže vidět mé slzy,
to proto, že se nikdo nedívá.

Ztrácím kontrolu sama nad sebou,
upoutaná ke svým představám,
nechci se poddat temnotě.

Mlčím, nemůžu už nikdy říct „miluji tě“,
to proto, že už není nikdo, komu bych to řekla.

Přeji si, aby mou mysl přestaly ovládat přeludy,
ale můžu – jen doufat,
chycena v temnotě.

Bez lásky a navždy sama, se dnes v noci ztratím v temnotě.
Autor PIPSQUEAK, 28.06.2018
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, Eskalátor, VIZ, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To dobře znám... občas probleskne světlo do temnoty.

29.06.2018 06:52:56 | VIZ

Díky za komentář, v to doufám...*;)

29.06.2018 19:44:26 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí