A noční nebe svítílo

A noční nebe svítílo

Anotace: Báseň o padajích hvězdách

Sbírka: Po stopách vesnice

A noční nebe svítílo
když v létě hvězdy plápolají
cosi hřejivého na sobě cítílo
na něco se mne zeptá potají

A noční nebe hořelo
když dráhu zkříží s bolidem
svěsilo černé fábory, jakoby zemřelo
jeho osud nesmí být jedno lidem

A noční nebe zářilo
pod žárem letících komet
během roku však průlet zmařilo
když noční nebe zahrálo svůj sonet
Autor Petr27, 29.06.2018
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Petí - to taková krása!

30.06.2018 14:43:50 | Anděl

dík :)

30.06.2018 14:57:55 | Petr27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí