buď tím orlem..

buď tím orlem..

Anotace: ....první kroky

Dobro nebo zlo.

chceš?

 

postav se sama za sebe..

vystup z kruhu, řekla by tvoje matka

je to snadný jako facka

facka

facka

fa..

chce to čas

tady ti ho dávám na

 

tak moc se nemáš ráda?

 

těžká manipulace

mozek nechce do práce

tolik úsilí

pojď raději spát

 

jsi

vlastní

sama sobě

 

těžká je membrána mých víček

jsou přimhouřené

snažím se nevidět ty stíny tebe

na všem co dělám

na všem na co sáhnu

 

tebe nezměním

jen sebe

 

 

sebe sebe

k zalíbení druhých

budu normální

 

jsem

 

pro sebe

sama

na všechno?

 

první kroky

v úprku

nikoliv

postav se čelem

jde mi po krku

jdu si po krku

sama sobě nepřítelem

 

jednou si mi řekl "buď tím orlem a leť! a piš protože ti to jde, to umíš!"

a tím, že to udělám bude to tvé přání, nebo moje?

 

 

Autor Loveless, 03.07.2018
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: Breakthru, Jort, Iva Husárková, zdenka, Anděl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné!!!!!!**ST**

03.07.2018 20:59:01 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí