Těžká rána

Těžká rána

Anotace: A jen tak mezi náma, ty víš, jak se chová pravá dáma. Když po probdělé noci cítíš ten tížívý poci...

A jen tak mezi náma,
ty víš, jak se chová slušná dáma.
Když po probdělé noci
cítíš ten tížívý pocit,
že jsi to tak úplně neměla ve své moci.
A pak následuje ta necudná myšlenka,
že jsi možná byla i něčí milenka.

A jen tak mezi náma,
ty víš jak se chová slušný muž
když ti ta nestoudná dáma do ucha našeptává..už už.
A ty ovínen tím včerejším vínem,
trpíš tak trochu splýnem..
ale něco v tobě tuší,
že bys neměl mít tak klidnou duši.

A jen tak mezi náma,
ty i ta tvá dáma..
vy oba znáte ta těžká rána,
když to vše střízlivost přehluší
a nikdo nic netuší,
že ani ty a ani on,
nejste až tak slušní.
Autor Mazekeen, 09.07.2018
Přečteno 211x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Frr, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí