Nanynka

Nanynka

Anotace: Zatrolené zelí.

Pepa vážně není hloupý,
ví, kdo na poli mu loupí,
ztrestá toho zloděje,
dříve než se naděje,
 
Nanynka mu zelí krade,
je to děvče hezké, mladé,
plný už má košíček,
když ji chytil Pepíček.
 
Proč on by ji košík ničil,
raději si s ní zacvičil,
připravil ji o věnec,
jako správný mládenec.
 
Často se to nyní děje,
Pepa vždy ztrestá zloděje,
Nána ráda zaplatí,
za čas se však kulatí.

Domluva pak byla krátká,
svatba jako hříchů splátka,
zelí je tou příčinou,
že teď žije s maminou.
Autor Psavec, 10.07.2018
Přečteno 241x
Tipy 9
Poslední tipující: snupicek, JSJ, Květka Š., Iva Husárková, Kapka, Lajtwing
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...no jo,zelí je zelí... :-))

11.07.2018 14:27:35 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí