krásy česka

krásy česka

Anotace: Krásy česka

Po krásné české zemi si ráda kráčím za to že jsem češka rodičům vděčím...na dovolené do ciziny není třeba v česku máme spousty krásných míst od zimy do léta...místo opalování v řecku cachtani v machově jezeře...namísto eifelovy věže vystoupat na petřín...vyměnit alpy za zasněženou sněžku pro jeji krásy nejezdit lanovkou ale jit pěšky...
Autor kikin87, 17.07.2018
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdo to doma neumí ocenit, honí se hlupák po světě...;-)

18.07.2018 16:16:46 | bogen

Naprosto souhlasím. Ale občas je potřeba se podívat jinam, aby si člověk potvrdil, že v Česku je krásněji. :-)

18.07.2018 13:23:50 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí