Budem prvý kto...

Budem prvý kto...

Ak to nie sú tvoji priatelia,
tak kto sú to?
Ak teda nie sme priatelia,
vysvetli mi ako to?

Ako to že tu vždy stojím a počúvam
aké máš ťažké dni pričom ja to mám ešte ťažšie.
Sú k tebe hnusný a ja tvojim problémom naslúcham,
snažím sa robiť tvoje problémy ľahšie.

Neustále si robia z teba posmešky
a ty to nezvládaš.
Snažíš sa na to nájsť tabletky
a na ospravedlnenia čakáš.

Nečakaj na ne lebo oni neprídu,
z ich úst nikdy nevzídu.
Nedúfaj v spravodlivosť tá už dávno nemá v tomto svete moc,
skôr než ona zasiahne príde večná noc.

Ak sa ti teda nikto neospravedlní,
budem teda prvý kto tu bude stáť.
Ak pri tebe nikto nestojí,
poďme sa nad tým smiať.

Ak si z toho robíš ťažkú hlavu,
budem teda prvý kto sa ti ospravedlní.
Dúfam že oceníš moju snahu
a ten hnev ťa opustí.

Voláš po pomoci,
nespíš do polnoci.
Nikdy sa nevzdáš svojich zásad,
si vždy plný záhad.

Necháš ich do seba skákať
a potom toho ľutuješ.
Po nociach nevieš spávať
popritom svoj život si pomaličky zunuješ.

Nechaj ich tak, nestoja ti za to,
pretože ich nezaujíma to.
Nečakaj ospravedlnenia lebo sa zničíš,
neustálym čakaním sa k zemi blížiš.

Bolí ťa keď sa dotknú tvojej slabiny,
keď o tebe rozprávajú ako o súčasti spodiny.
Bolí ma vidieť ťa v bolestiach,
počuť o tebe zlé veci v študentských povestiach.

Budem teda ja ten prvý
kto povie je mi to ľúto.
Všetky tie chyby, žiaľ a veľký smútok,
nechám zmiznúť ako prvý.

Dúfam že vieš že tu stojím stále,
vždy keď budeš mať na mále.
Slová dokážu spôsobiť obrovskú bolesť,
je to prekážka ktorú nemožno preskočiť či podliezť.

Ostávajú po nich jazvy,
všetci síce na to majú iné názvy,
no stále to tam ostáva
a srdce to po kúsku rozdáva.

Budem teda prvý kto tu bude stáť,
budem prvý kto ťa podrží keď budeš padať.
Budem prvý kto ti bude veriť,
kto sa dokáže s tvojimi chybami vedieť zmieriť.
Autor SamuelLeumas, 21.07.2018
Přečteno 395x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí