Legendárny priatelia

Legendárny priatelia

Anotace: Niekedy nerozlučné priateľstvá končia veľmi trpko

Sbírka: Teraz to vidím jasne

Tvrdíš že som chladný ako kameň
a cez to som žhavý ako oheň.
Kladieš neustále otázky,
ľuďom ukazuješ moje obrázky.

Robíš zo mňa bezcitnú zmiju
a i tak tie klamstvá sa zo mňa zmyjú.
Pred ľuďmi hovoríš o mne v zlom svetle,
že vraj zaslúžim si páliť sa v pekle.

Bývali sme legendárny, legendárny priatelia.
Bývali sme úžasný a silný,
teraz som však chabý a ty si iný,
už dávno tu nie sú obdivovatelia.

Prstom na mňa ukazujú ľudia,
so slovami: „Kde kedysi bola sláva,
teraz špina spáva.“
Už to nie som ja.

Sprevádzali sme sa navzájom životom
a vždy to bolo len o tom.
Neskôr však prišla zmena
a už si nepoznal naše mená.

Dnes sa na mňa ani nepozrieš
a keď už tak tvár hneď odvrhneš.
Každému rozprávaš o mne čudesné veci,
i tak sú to len hlúpe keci.

Mohli sme byť legendárny,
keby neprišla zrada.
Mohli sme byť šťastný a známy
no tou zradou to všetko padá.

Snažíš sa ma potopiť,
no nejako ti to nejde.
Všetko to dobré vo mne zabiť
ale to ti tak ľahko neprejde.

Neustále hádky o ničom,
stále sa opáčiť a švihať akoby bičom.
Vraj som chladný ako ľad,
no nie je to celkom tak.

Mohli sme byť legendárny, legendárny priatelia,
byť ukážkou priateľstva.
Mohli sme byť legendárny no teraz už nie.
Keďže nemáš žiadne to pochopenie.

Teraz už idem len z plynu,
bez energie bez činu.
Všetka vina je akoby moja,
akoby nikdy nebola tvoja.

Už to nezvládam, cítiť sa osamotene,
čakať v tme kým sa s tebou niečo neudeje.
Už to vzdávam , nemám už silu,
niesť na sebe všetku tú vinu.

Mohli sme byť legendárny, legendárny priatelia.
Ukázať všetkým že sa to dá,
mohli sme byť šťastný bez hádania
ale teraz sa to už nedá.

Všetko to na mňa spadlo
no tebe to je jedno.
Niečo tu umrelo,
dnes nepoznáš už ani moje meno.

Vraj myslím len na seba
a nemám pochopenie pre teba.
Teraz keď mám upratanú hlavu
celé to seba klamstvo odznelo, a viem že ja mám pravdu.

Mohli sme byť legendárny, legendárny priatelia,
lenže tam treba snahu dvoch a na teba sa už nik nespolieha.
Mohli sme byť legendárny, legendárny ľudia,
ale zvláštne je že to by sme museli byť ľudia.

Pochopil som že viniť ťa nemôžem,
aj cez to že to veľmi chcem.
Nechám to ísť,
všetky tie klamstvá vo víre nechať odísť.

Nechať vesmír vyhlásiť chybu,
zanedbať zanedbateľné a zrušiť tú vinu.
Je mi ľúto stratených dní,
stratených snov, stratených nocí.

Bývali sme legendárny,
legendárny priatelia.
Teraz sme však obyčajný
ľudia a pre teba možno nepriatelia.
Autor SamuelLeumas, 24.07.2018
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí