poslední návštěva

poslední návštěva

Anotace: Poslední návštěva

Prohlížím dopisy z věznice co jsi mi psal fotky na kterých ses smál...jen pár týdnů od štěstí dělilo nás při vzpomínce jde po zádech mráz...čekala jsem dlouho ty jsi to brzy vzdal řekl jsi mi při návštěvě už to víc nezvladam...roky pryč jsou a to bolí odejdu časem tě ta rána přeboli...po pár dnech od naší schůzky volaly mi ta příšerná zpráva oběsil jses na topení...nedokázala jsem naši lásku zachránit tebe před sebevražednymi myšlenkami ochranit...snad už je ti lip bez trapeni nikdy nepřestanu věřit v naše shledani...
Autor kikin87, 24.07.2018
Přečteno 184x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí