Ten, kto sa ničí

Ten, kto sa ničí

Anotace: Zaujímal by ma tentokrát váš názor na báseň, aké pocity vo vás vyvolala a ak máte na srdci kritiku tak sa nebojte napísať do komentárov. Ocením každý feedback.

Buď šialený.
Buď divný.
Egoista.
Navonok silný,
Vnútri chybný.
Partner pochybný.
Neukáž im kto si.
Buď frajerom,
aj keď si v piči.
Pretože ty si ten,
kto sám seba ničí.

Stojíš proti svetu,
no svet stojí s tebou.
Ťaháš zlé bremená.
Počúvaš zvuk svojho mena,
z cudzích úst.
Chceš byť ich modlou.
Jednou z búst v parku.
Rodina, to iným k šťastiu stačí,
No ty si ten, čo ponížený kľačí.

Čoho chceš dosiahnuť?
chceš byť svetu kráľom?
chceš byť inšpiráciou davom?
Chceš viesť.
Zniesť ľudí z pochybných ciest.
No nevieš, či tá tvoja je správna,
či neberie si viac než dáva.
Šťastie, to ti len na rozlúčku máva.
Zlý sen.
Aj to sa občas stáva.
Život sa zo slabým rád hráva.
Navonok si kľudný, no vnútri kričíš,
Lebo dobre vieš,
Že sám seba ničíš.

Autor Hamsterball, 26.07.2018
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí