Verím vo včerajšok

Verím vo včerajšok

Anotace: "...verím vo včerajšok, verím v dobu v ktorej sme boli priateľmi, boli sme všeličím, doktormi, astronautmi či bádateľmi..."

Sbírka: Teraz to vidím jasne

Boli sme len deti,
plné snov, bez temných predsudkov.
No teraz som ja v tieni
a nik už nie je predo mnou.

Verím vo včerajšok,
v ne tak dávnu minulosť.
Keď život bol ľahký
a zábavy nikdy dosť.
Verím vo včerajšok
v ten krásny sen,
keď bol nádherný každý jeden deň.

Čas bohužiaľ predstihol nás,
ja zatajil som dych.
No už tu nie je ani jeden z vás
ale podobáte sa na nich.

Na tých čo tu vždy stáli,
bez otázok pomáhali.
Lenže čas je krutá vec
a ja som len "špinavec."
Už tu nie je nikto, kto by pri mne stál.

Verím vo včerajšok,
v ten krásny deň.
Bol skoro ako nekončiaci sen.
Verím vo včerajšok,
v deň ktorý náhle odišiel,
aj keď to možno niekto z vás tak veľmi chcel.

Je mi zima, mám chladné dlane,
no ten chlad nie je mnou,
vina je na vašej strane.
Teraz vás občas vidím kráčať predo mnou.

Odišli ste bez jedného slova,
zatajili ste seba samých
a ja som ostal sám znova,
teraz nemusíte už zo seba robiť nemých.

Verím vo včerajšok, v ten krásny včerajšok,
ktorý náhle odišiel.
Verím v priateľstvo ktoré v ňom bolo,
verím vo včerajšok v ten krásny sen.

Teraz som bdelí,
už to vidím jasne.
Dlho sme sa nevideli,
nebolo to vôbec strašné.

Nemusím vás vidieť vôbec.
Nechýbal som vám ani raz.
Tak len z hrdosťou vám oznamujem:
„Nemyslel som na vás ani raz.“

Vyrástol som a splatil som svoje dlhy,
priznávam aj svoje viny
ale nebol som jediný
kto sklamal.

Verím vo včerajšok,
v ten jediný deň.
Keď sme boli deťmi a svet bol ako sen,
tie časy sa však už minuli,
tie city už dávno zhynuli.
Verím vo včerajšok, zanechám ho v pamäti,
kde bude ležať dúfam už naveky.
Autor SamuelLeumas, 28.07.2018
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí