Mý strážní andělé

Mý strážní andělé

Anotace: Opilá balada z cesty z práce do důchodu a domů

.

Našel jsem dnes ráno své strážné anděly
vyspávaj opici, jsou hrozně vožralý
budím hned prvního, přiznává tence
že to fakt nemají po jedné sklence
druhý po probrání z těžkého spánku
tvrdí, že zachránil tělo mé z tanku
třetí mi vypráví, že on to vše viděl
že jsem dost nadával, až prý se styděl
že ten tank hořel a dost se z něj čoudilo
až řízy andělské jim to zle zřídilo.

Říkám jim, blbouni, vše bylo jinak
na Růžku s Vasjou já pil z Gruzie koňak
kol hlavy plameny, jak dštil jsem síru
ve vás, vy volové, já vložil víru
že mne nedáte ruskýmu Satanu
že mne spasíte alespoň po ránu
a vy si chlastáte, šetříce křídla
ta baba je hnusná, stará a švihlá
to je ten Satan, kurva, to je to zlo
co na lidi číhá, když on si slop

Vyžeňte babiznu, smrdí jí z huby
křivej má charakter, křivý má zuby
spoďáry posraný, jak vy své řízy
musíte vyprávět, co jste si lízli
ale jen pravdu mi musíte říci
jinak vás nakopu, zfackuju líci
až se zas zmatláte, zmažete hnojem
budu vás po dvoře prohánět ojem
budete sloužit mi, hlídat a honem
najměte vše svaté, třeba i s Bohem

Tak si to přeberte, tuhle mou baladu
čtěte ji každý den, třeba i pozadu
smějte se, dámy i pánové, každý to z vás odhalí
že to je z básníka, který byl trochu víc, trochu víc ožralý...

.
Autor Zasr. romantik, 02.08.2018
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí