Páteřní mýlka

Páteřní mýlka

Anotace: :0_-_0 :

Hostem
vlastního těla
cizí myslí se potýkám
cesta od nikam
dechu pomalu
-odvykám
Není mě to líto
Ti co do srdce mě bodají
Pod rouškou pravdy se kají

Být hoden obdivu se nenosí
Zlámanou grešli
Na cestu pod jazykem si neseš
Napoprvé jako přítěž
Autor ricda, 11.08.2018
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí