Dharmicka lvice

Dharmicka lvice

Anotace: To ráno vykoupal svou duši a vykoupil tělo svým dechem, osvobozenym od myšlenek a stínu.

 

Slunce vychází nad horizontem,

mudra na srdce vede proud paprsků,

až do pramenů nebe a jádra Země,

 

za víčky se roji tisíce slunečních zrnek,

rodicich se ve stredobodu života, 

kapilarou dechu osvobozujes mysl,

 

ona, slunečni bohyně, dharmova lvice,

cvicitelka pozic joginske harmonie,

dharmova lvice zalévá paprsky slunce slovo,

 

neskonala bojovnice vnitřní meditace,

soustredici se na vnitřní světlo,

ve světě kde obloha je nedozirny azur,

 

klid nech konejsi tve lístečky blazene lásky.

Autor Happyyz, 12.08.2018
Přečteno 209x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí