Bráško

Bráško

Anotace: Kdo by chtel snad, proti znamejm lidem stat, at tahne hned...

Ahoj Brasko

I kdyz mi neveris

Tak me mas porad rad

A to se ceni

I kdyz beru to stezi

Vidim jak celem vzad bezi

Kdyz z toho tezi

Pravda zamcena ve vezi

Se dost ostre strezi.

 

Krivdy, pomluvy, intriky a smrad

Uveznenej v iluzi ses soudce I kat

A z bojovniku jsou slapky

Bohuzel je to tak.

 

Cas ukaze jak to bylo

Kdyby to nekoho zajimalo

Muzes se zastydet a zaplakat

Klidne nastavim ti rameno

Do ty doby po me ale

V klidu hazejte kamenem..

Autor Andakar, 13.08.2018
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí