Slova došla

Slova došla

Anotace: Nemáš, co bys zazpíval...

Anotace: Nemáš,co bys zazpíval...

Pod víčky se moře bouří
v hlavě zmatek, v srdci žal
slova došla, oči mhouříš,
nemáš, co bys zazpíval...

Refrény jsou dávno pasé
realita zbývá dál
ztracený  jak poutník časem
nemáš, co bys zazpíval...

Harmonii marně hledáš
vesmír se Ti směje dál
bezhlase jen ve tmě sténáš
nemáš, co bys zazpíval...

Jednou se zas múza vrátí
zmizí zmatek, chaos, žal
lásku potkáš, smutek ztratíš
najdeš, co bys zazpíval...

Autor Klair, 26.08.2018
Přečteno 351x
Tipy 23
Poslední tipující: mkinka, Frr, Cappp, Nevratný obal, AngelLia31, Kapka, Dreamy, Špáďa, Loveless, Kubíno, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný text! Davaj melodii! Vlastně proč? vždyť zpívá, jsa čten.

27.08.2018 00:06:20 | Špáďa

Tak ještě kytaru, melodii a může se zpívat. Moc hezké.

26.08.2018 18:59:09 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí